fbpx
Acasă » ȘTIRI » Alin Tișe și-a fixat conferința de presă la aceeași oră cu procesul de divorț. Judecătoarea a întrebat unde e?

Alin Tișe și-a fixat conferința de presă la aceeași oră cu procesul de divorț. Judecătoarea a întrebat unde e?

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și-a fixat conferința de presă de astăzi, la ora 14, la aceeași oră la care era programat și termenul de judecată în procesul de divorț cu notarul Camelia Tișe. Nu ar fi fost nicio problemă dacă judecătoarea nu ar fi întrebat unde e pârâtul?

Procesul de divorț dintre soții Tișe a început, astăzi, cu o amânare pentru administrarea probelor. La sala judecată s-au prezentat notarul public Camelia Tișe și avocatul Mihai Lăpușan, cu procură notarială de la Alin Tișe pentru a-l reprezenta.

La un moment dat, avocatul Lăpușan a ieșit din sala de judecată și l-a sunat pe clientul său pentru a-i comunica că judecătoarea a întrebat de el și dorește ca acesta să vină la proces. Tișe i-a răspuns avocatului în timpul conferinței de presă, care începuse la ora 14. Instanța i-a pus în vedere avocatului ca Alin Tișe să se prezinte la termenul viitor, iar dacă nu poate, să justifice lipsa.

Invitația la conferință a fost trimisă presei în în această dimineața puțin după ora 8. Conferința a avut ca subiecte lucrări viitoare la drumurile județene și căutarea unui imobil pentru spitalul de copii.

L-am întrebat la sfârșitul conferinței pe președintele CJ Cluj despre coincidența orei conferinței cu a procesului, iar acesta ne-a răspuns:  ”Am vrut să pun dimineața la 10, dar până la ora 13.30, domnul Oleleu (directorul Direcției Sanitar Veterinare) a avut conferință în această sală și singurul moment liber era la ora 14. Atunci am optat pentru această oră. Nu putea avocatul fără mine? Trebuie să mă prezint?”

Mai în glumă, mai în serios, Alin Tișe ne-a spus că, dacă tot ne preocupă subiectul, să-i găsim o viitoare soție. Așadar, domnișoarele interesate îi pot scrie pe contul de Facebook 🙂

Comments

comentarii

Lasă un răspuns