fbpx

A fost suspendat accesul publicului în Parcul Babeș și Grădina Botanică

Accesul publicului în Parcul Babeș și Grădina Botanică a fost suspendat în contextul măsurilor de prevenire a infectării cu noul Coronavirus.

”În contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2 și al hotărârilor și recomandărilor privind măsurile de combatere a noului Coronavirus, adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Universitatea Babeș-Bolyai a decis marți, 24 martie 2020, suspendarea accesului publicului în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu”, în Grădina Botanică „Alexandru Borza”, precum și în celelalte centre de practică ale UBB.

Decizia vine în contextul întăririi măsurilor de prevenție adoptate la nivel național, precum și pe fondul reducerii semnificative a activităților și numărului de persoane prezente în ultima perioadă în spațiile administrate de UBB.

Personalul care asigură paza, curățenia și întreținerea își va desfășura activitatea respectând toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 adoptate până în acest moment.”, a transmis UBB.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina