fbpx

8.000 de cuţite şi oale confiscate de Poliţie

Poliţiştii clujeni au confiscat peste 8.000 de obiecte de uz casnic în valoare de circa 25.000 lei transportate fără documente justificative. De asemenea, poliţiştii au aplicat o amendă de 2.000 de lei bărbatului din Sibiu care transporta obiectele.

Poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, au identificat în trafic, pe raza comunei Floreşti, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Sibiu, care transporta pentru o societate comercială, cu o autoutilitară, mai multe obiecte de uz casnic. Acesta nu a putut să prezinte pentru control documentele justificative aferente celor aproximativ 8.500 de produse transportate, conform prevederilor legale în vigoare.

În acest context, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

produse casnice confiscate (1)Produsele transportate (cuţite, maşini pentru tocat carnea, furculiţe, scrumiere, oale, farfurii, solniţe, etc.), în valoare de aproximativ 25.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina