fbpx

36 de amenzi, 8 sesizari penale si 322 de ingrijiri medicale in prima zi la Untold

Ministerul Afacerilor Interne a trimis bilantul amenzilor, sesizarilor penale si a situatiilor in care s-au acordat ingrijiri medicale in prima zi de Untold.

“Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 14.000 lei, cele mai multe pentru abateri constatate la Legea nr. 61/1991 modif., pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale pentru abateri constatate la Legea nr. 12/1990, privind protejarea populatiei împotriva unor activității comerciale ilicite.

În cursul zilei de ieri au fost înregistrate 8 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, cele mai multe pentru deținerea de substanțe ilegale.

În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.
În domeniul situaţiilor de urgenţă, 322 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului.

În șapte cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecțiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc.”, se arata in comunicatul MAI.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina