fbpx

20 de femei s-au intoxicat la locul de muncă

Accident de muncă: mai multe angajate care lucrau în incinta unei hale de producţie au ajuns la spital, fiind intoxicate cu o substanţă toxică cu care a fost tratată pardoseala.

Ieri seară, în jurul orei 22,40 Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai unei societăţi comerciale din municipiul Cluj-Napoca, care lucrau în incinta unei hale de producţie, acuză dureri de cap, greaţă şi stări de leşin.

Poliţiştii care au intervenit au stabilit că, în cursul zilei, s-a turnat o substanţă peste pardoseala de beton din hala de extindere aflată în lucru, iar vaporii ar fi afectat personalul care desfăşura activităţi în hala de producţie.

Personalul afectat, 20 femei cu vârste cuprinse între 21 şi 43 ani, au fost transportate la UPU 1, unde li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii stabilind diagnosticul preliminar intoxicatie acută involuntară cu o substanţă toxică prin cale inhalatorie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina