fbpx

10.000 de abonamente la UNTOLD vor fi scoase la vânzare în seara lansării aftermovie-ului 2022

Organizatorii festivalului UNTOLD anunță că pe 21 noiembrie, la ora 21:00, vor scoate la vânzare alte 10.000 de abonamente pentru fanii înregistrați pe untold.com. Aceștia vor putea cumpăra abonamente General AccessGeneral Access Risk Free sau VIP, la următoarele prețuri speciale:
General Access Basic: 129 euro + taxe
General Access Risk Free: 149 euro + taxe
VIP: 350 euro + taxe
Zeci de mii de oameni s-au înscris deja și așteaptă să fie printre norocoșii care își asigură intrarea în tărâmul magic UNTOLD în 2023. Cei care nu se înregistrează pe untold.com până pe 21 noiembrie, la ora 21:00, nu pot achiziționa abonamente în această etapă de vânzări.
Din 22 noiembrie, pot cumpăra abonamente la liber, fără înregistrare pe site, la următoarele prețuri:
General Access Basic: 139 euro + taxe
General Access Risk Free: 159 euro + taxe
VIP: 425 euro + taxe
Festivalul UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august în 2023, în Cluj-Napoca. În curând organizatorii vor anunța și cine sunt primii artiști internaționali care vor veni vara viitoare în România.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!