Acasă » DEZVĂLUIRI / ANCHETE » Tânărul prins cu 6 kg de aur în mașină la Cluj, fost candidat garantat de MRU la europarlamentare
Aksoy Yavuz si Mihai Răzvan Ungureanu in campanie

Tânărul prins cu 6 kg de aur în mașină la Cluj, fost candidat garantat de MRU la europarlamentare

Constănțeanul de la care polițiștii clujeni au confiscat bijuterii de aur de 1 milion de lei a candidat la alegerile europarlamentare alături de Mihai Răzvan Ungureanu, actualul director SIE, care îl lăuda într-o conferință de presă.

Tânărul de la care polițiștii au confiscare peste 6.000 de grame de bijuterii de aur, în urma unui control în trafic, și care a primti o amendă de 20.000 de lei se numește Aksoy Yavuz, a împlinit 33 de ani cu o zi înainte de controlul polițiștilor și este patronul firmei Dynasty Gold SRL din Constanța ce are ca obiect de activitate ”Comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor, in magazine specializate”. Yavuz are dublă cetățenie, română și turcă, fiind născut la Istanbul.

Aksoy Yavuz a candidat din partea partidului Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, pentru Parlamentul European, în mai 2014. Atunci, MRU defila în campania electorală alături de turco-românul, despre care avea numai cuvinte de laudă.

Potrivit unui articol din 20 mai 2014 din presa constănțeană, liderul Forței Civice se mândrea cu structuri unicat pe scena politică românească şi cu reprezentanţii săi, inclusiv cu cel de la Mangalia, Teodor Munteanu, pe care speră să îl vadă „primar, foarte curând”. „Daniela Pavelescu, de la Sibiu, este inginer de profesie, întreprinzător în domeniul viticol; din partea judeţului Constanţa, domnul Teodor Munteanu, chiar dacă este din Mangalia, eu sper să-l văd primar al Mangaliei foarte curând. Nici Diana şi nici Teodor nu au mai făcut politică, tot aşa cum nu a făcut nici domnul Aksoy Yavuz, este absolvent universitar, la Istanbul, în domeniul calculatoarelor şi marketing, provine din organizaţia minorităţilor naţionale. Noi avem două organizaţii în partid, care deosebesc partidul de celelalte formaţiuni politice din România. Marea majoritate a formaţiunilor politice din România au copiat modelul partidului comunist şi cel FSN-ist. Noi avem alte structuri, printre care două reprezentative pentru ce facem noi, este vorba de organizaţia minorităţilor naţionale şi organizaţia internă a persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat MRU.

Mihai Răzvan Ungureanu este din iulie 2015 directorul Serviciului de Informaţii Externe.

În 16 februarie, polițiștii l-au oprit în trafic pe Yavuz pe raza localitpții Florești, județul Cluj, și au găsit 6,224 grame bijuterii de aur, respectiv lănţişoare, brăţări, cercei, inele, pandantive, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative de provenienţă.

Tânărul fost candidat se laudă pe Facebook cu cât de bine trage cu pistolul.

aksoy pistol

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați!