fbpx

Tâlhărie inedită. Și-a lovit victima cu bicicleta

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut pentru că l-a tâlhărit pe un bărbat, după ce l-a lovit cu roata de la bicicletă peste picioare.

Poliţişiti clujeni au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit că ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat de telefonul mobil.

La  data  de  10  martie,  ora  18:36,  Poliţia  municipiului  Cluj-Napoca  a  fostsesizată prin 112 cu privire la faptul că, prin violenţă, un bărbat, de 59 de ani, ar fi fost deposedat de telefonul mobil.În baza semnalmentelor reţinute  de victimă şi indicate de un martor,  în doar 15minute  de  la  comiterea  faptei,  a  fost  depistat  bărbatul,  de  22 de  ani,  din  Cluj-Napoca, bănuit de comiterea faptei.

”Din cercetări a reieşit că tânărul, care se deplasa pe lângă o bicicletă, ar fi lovit victima cu roţile vehiculului în zona picioarelor. După ce partea vătămată s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, tânărul, prin utilizarea forţei, i-ar fi fost smuls telefonul mobil din mână.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Poliţiştii au recuperat prejudiciul, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore subaspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, acesta urmând a fi prezentat înfaţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina