Stenograma discuției de la Isoletta. Florin Belu: ”Ce vrei?” Monica Hill: ”Să îți ceri scuze!”

Afaceristul bucureștean Florin Belu, zis Ureche, a ieșit în presă zilele trecute, acesta fiind eliberat din arest preventiv după ce manechinul clujean Monica Hill și-a retras plângerea pentru viol. Mulți au comentat că tânăra a vrut și a primit bani, dar Clujust a intrat în posesia unei stenograme de la dosar, în care este redată discuția dintre cei doi din seara zilei în care a avut loc incidentul din vila afaceristului, iar stenograma arată că manechinul a vrut doar scuze, pe care afaceristul le-a oferit în scârbă.

Cei doi s-au întâlnit la pe terasa restaurantului Isoletta din București. Monica fusese deja la Poliție și era ”cablată”. Redăm discuția:

Belu: Pleacă că te scuip, să moară familia mea dacă nu te scuip că eu nu pot să îmi permit să dau în tine că eu nu dau în femei, deloc!

Hill: Cum nu dai, mă?

Belu: Bă vrei să pleci de la masă?

Hill: Mă, cum? Mă, ascultă-mă!

Belu: Bă, brei să pleci de la masă?

Hill: Băi, tu ai fost drogat?

Belu: Mă, eu te întreb, vrei să pleci de la masă? Vrei să pleci de la masă sau ai venit să mă înnebunești de cap? Eu te întreb ce vrei?

Hill: Să îți ceri scuze!

Belu: Vreau, bun! Te rog frumos să mă ierți și să pleci de la masă! Na, că ți-am cerut scuze, poți să pleci de la masă? Poți să pleci de la masă, te rog eu?

Hill: Hai că mi-a venit taxiul!

Belu: Hai, fugi!

Comments

comentarii

Mulți dintre copiii din mediul rural nu au ieșit niciodată din satul lor, potrivit unui studiu realizat de World Vision România.... Citește mai mult
Un centru de îngrijiri animale a preluat recent o pisică pe nume Max, abandonată de stăpânii săi după șapte ani. Motivul abandonului este surprinzător și a stârnit indignarea iubitorilor de animale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns