fbpx

O pacientă cu COVID-19 a trecut prin Spitalul din Huedin. O asistentă a sunat la Antena 3 să-l întrebe pe Raed Arafat

O asistentă de la Spitalul Huedin l-a întrebat în direct la Antena 3 pe Raed Arafat ce să facă după ce a aflat că o fostă pacientă din spital a fost confirmată cu COVID-19.

Secretarul de stat Raed Arafat a răspuns la întrebările telespectatorilor Antena 3 în emisiunea lui Mihai Gâdea din această seară. Cu puțin timp înainte de ora 23, a intervenit a fost o asistentă de la Spitalul din Huedin.

Aceasta a spus că acum două ore a aflat de o fostă pacientă din spital a fost confirmată cu COVID-19. A precizat că ea nu a luat contact direct cu pacienta, dar a luat cu asistente și medicul care era de gardă în acea seară. L-a înrebat pe Raed Arafat ce e de făcut, ea fiind contact al contacților?

Raed Arafat a răspuns că trebuie testați colegii ei care au luat contact direct cu pacienta și dacă ei sunt negativi, nu aveau cum să o infecteze pe ea. Dacă unul din ei este pozitiv, atunci trebuie testată și ea. Până atunci poate să meargă la serviciu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina