Acasă » DIVERSE » Noul spațiu de co-working de lângă Tribunalul Cluj i-a inspirat pe niște timișoreni
Wilson Office

Noul spațiu de co-working de lângă Tribunalul Cluj i-a inspirat pe niște timișoreni

Noul spațiu de co-working de lângă Tribunalul Cluj, Wilson Office, prezentat de Clujust la sfârșitul lunii septembrie, i-a inspirat pe niște timișoreni, care au anunțat același lucru în capitala Banatului.

Spațiul cu trei birouri de pe strada Pavel Roșca nr. 3 (denumită strada avocaților), pentru care se pot face programări pe platforma Calendis,  i-a inspirat pe cei de la Paul & JN Management din Timișoara, care au anunțat că lansează Office T 2021. Aceștia au pus aceleași prețuri precum cele de la Wilson Office din Cluj, vizavi de Tribunal.

”Incepand cu 15 Noiembrie 2018 ofera pentru persoane independete (avocati,consiliere vanzari,broker,etc.) dar si pentru companii si mediul de afaceri. Un concept nou in Timisoara pentru servicii “business full – rent office ”

Inchiriere de birouri( offce) in spatiu(2-3 birouri) adecvat si in regim budged (inchirieri cu ora) cu toate dotarile necesare :mobilier,internet,laptop,imprimanta,fax, zona open pentru coffe break ( cafea,apa),grup sanitar . Preturile vor fi: 80 lei – prima ora / 120 -doua ore / 160 -trei ore. Exista posibilitatea de a inchiria si in sistem co-working si tariful sa fie de 25 lei /ora pentru intreg spatiu ( 2-3 birouri simultant )”, se arată în anunțul timișorenilor.

Pe pagina de Facebook a afacerii din Cluj-Napoca a fost postată recent o ofertă de început de drum: ”Wilson Office ofera in perioada 10 octombrie-10 noiembrie prima ora gratuita celor care vor sa beneficieze de noul concept office riders”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns