fbpx
Privire de ansamblu asupra sediului. Felinare elegante la terasă

Noul sediu al Baroului Cluj, o oază de relaxare pentru avocați

Avocații clujeni au inaugurat oficial noul sediu al Baroului cu ocazia Zilei Avocatului. Punctul de atracție al noului sediu, aflat tot pe strada Pavel Roșca, ca și cel vechi, este curtea generoasă, amenajată  pentru a oferi avocaților posibilitatea să se relaxeze între procese chiar în inima orașului, la doi pași de Tribunal.

Noul sediu al Baroului Cluj se află la numărul 8 de pe strada Pavel Roșca. Spațiul a fost cumpărat de Barou cu 600.000 de euro încă din 2007, pe când era o casă veche doar cu parter. Casa a fost etajată și reabilitată în întregime, lucrări ce au costat încă aproape 200.000 de euro. Fondurile provin de la Casa de Pensii a Avocaților (85 %) și din cotizațiile avocaților (15 %). Avocați prezenți la cocktailul de Ziua Avocatului de la noul sediu au spus că a meritat investiția și că noua clădire ”este o bijuterie”. Baroul va păstra și birourile de la sediul vechi de la numărul 4 de pe aceeași stradă.

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina