fbpx

Ministrul Afacerilor Interne și mai nou al Justiției, Lucian Bode, a fost la Untold – VIDEO EXCLUSIV

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, numit recent ministru interimar la Justiție, a fost sâmbătă seara la festivalul Untold, în timp ce mixa David Guetta.

Ministrul a stat la unul din barurile de la zona VIP, înconjurat de ”trepăduși” locali din PNL de abia putea fi zărit. De altfel, Bode nici nu a fost observat de jurnaliști, cu excepția reporterului Clujust. Printre cei din jurul său nu s-a numărat și primarul Emil Boc, prezent și el la eveniment cu soția. Însă Boc a stat în mulțime, cum face de obicei la Untold, nu la zona VIP.

Ministrul a stat la povești și a băut un pahar, plecând la miezul nopții. După cum se poate vedea în fotografia de mai jos, Lucian Bode avea și mască.. la mână.

 

Comments

comentarii

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţă, 146 de percheziţii în mai multe judeţe din ţară, între care și Cluj, în două dosare de evaziune fiscală, spălarea banilor, tăiere ilegală de lemne şi delapidare.... Citește mai mult
Ambasadorul Elveției, Arthur Mattli, a venit în vizită la Cluj-Napoca și s-a întâlnit cu primarul Emil Boc, cu care a discutat dezvoltarea ecosistemului local de inovare.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!