fbpx

Medicul fals din Cluj a injectat cu botox în toată România și în Londra. Este și trainer de ”botoxare”

Bărbatul despre care IPJ Cluj a anunțat astăzi că este certcetat penal pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii se numește Răzvan Vasilaș și este vestit în toată țara pentru injecțiile cu botox, fiind invitat anul trecut la o emisiune TV.

Vasilaș lucrează mai mult în Londra, având firma The Botox Shop London. Pe site-ul firmei

The Botox Shop London este o clinică estetică lider din Londra, specializată în estetică non-chirurgicală.  Oferim o gamă dinamică de tratamente pentru cei care doresc să-și pună în valoare frumusețea naturală. Sculptați, definiți și creați profilul facial dorit. Toate tratamentele noastre sunt administrate de personal complet instruit și calificat. Personalul nostru este pe deplin asigurat și practică un cod profesional strict respectând cele mai înalte standarde clinice standardele. Ne angajăm excelenței, astfel încât să putem îndeplini și depăși așteptările dumneavoastră. Ne puteți găsi în: Marea Britanie, Cehia și România.”, scrie pe site-ul firmei ”Dr. Razvan Vasilas: Injector si antrenor”

Sursele Clujust spun că Răzvan Vasilaș este de profesie asistent medical. Acesta venea ocazional în Cluj-Napoca, unde are mai multe cliente. Poliția a fost sesizată de către Societatea Română de Chirurgie Estetică.

Anul trecut, Vasilaș a fost invitat la o emisiune la Antena 3, unde a spus că s-a apucat în urmă cu doi ani să injecteze botox, după ce și-a injectat el, luând exemplul prietenei lui. Acesta s-a lăudat că acum îi învață și pe alții în România și în străinătate.

Răzvan Vasilaș arată pe Instagram cum îi învață pe alții să injecteze cu botox.

 

 

La data de 1 februarie, polițiștii au efectuat percheziție la cabinetul din Cluj-Napoca.

”În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic și ar fi efectuat activități medicale estetice la respectiva locație, fără a deține atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani.

În urma percheziției, au fost descoperite și indisponibilizate substanțe utilizate în cadrul intervențiilor estetice și consumabile medicale (seringi).”, a transmis IPJ Cluj

Dacă sunt femei care au avut de suferit în urma acestor intervenții, le rugăm să ne scrie pe office@clujust.ro. Asigurăm confidențialitatea.

Comments

comentarii

Campioana României întâlnește acasă Chindia Târgoviște duminică, 4 decembrie, de la ora 15:30.... Citește mai mult
Primăria Cluj-Napoca va plăti 5,8 milioane de euro pe clădirea de 7 etaje de pe George Bariuțiu aparținând Băncii Comerciale Române. Inițial, prețul cerut de vânzător se ridica la 6,5 milioane de euro.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!