Manechinul clujean Monica Hill și-a retras plângerea împotriva afaceristului care ar fi violat-o

Manechinul Monica Hill (nume real Buda) și-a retrans plângerea împotriva afaceristului bucureștean Florin Belu, care a și fost pus în libertate.

Judecătoria Sector 1 București a dispus recent: ”In temeiul art. 237 din C.procedura penala respinge ca neintemeiata propunerea de prelungire a masurii arestarii preventive formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucuresti.

In temeiul art. 242 alin. 1 din C.procedura penala revoca masura arestarii preventive dispuse fata de inculpatul BELU FLORIN-IOAN, pentru savarsirea infrac?iunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 Cod penal, in prezent arestat preventiv in Arestul DGPMB, in baza mandatului de arestare preventiva cu nr. 13/U.P. emis la data de 03.03.2021 de catre Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, urmare a retragerii plangerii prealabile a persoanei vatamate.

Dispune punerea in libertate a inculpatului BELU FLORIN-IOAN, de sub puterea mandatului de arestare preventiva cu nr. 13/U.P. emis la data de 03.03.2021 de catre Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, daca nu este retinut sau arestat in alta cauza, de la data ramanerii definitive a prezentei incheieri.

In temeiul art. 275 alin. 3 din C. procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Cu drept de contestație in termen de 48 de ore de la comunicare.”

Parchetul nu a mai depus contetație, având în vedere că persoana vătămată din dosar, Monica Buda, cunoscută ca Hill, și-a retras plâgerea.

Sursele Clujust spun că fotomodelul nu a primit bani de la inculpat și că i s-a transmis prin mai multe persoane să retragă plângerea. Astfel, sătulă să mai audă de poveste și vrând să uite, a decis să retragă plâmngerea.

În luna februarie, Florin Belu, zis „Ureche”, a fost reclamat de Monica Hill că ar fi agresat-o sexual după ce a ademenit-o în apartamentul lui sub pretextul filmării unei reclama pentru o companie imobiliară. Tânăra a venit de la Cluj la București pentru realizarea materialului publicitar, însă la fața locului și-a dat seama că a fost victima unei escrocherii. „Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentului, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, se arată în comunicatul autorităților. Condus la audieri, Florin Belu a fost reținut preventiv pentru 30 de zile.

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns