fbpx

JCP a constatat legalitatea rechizitoriului în cazul studentului căzut în puț la Wonderland

Judecătorul de cameră preliminară (JCP) a constatat legalitatea rechizitoriului prin care patronul de la Wonderland este trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă.

S-a stabilit primul termen al judecatei pe fond în 16 februarie.

Soluția pe scurt: ”In baza art. 346 alin. 1 C.proc.pen. constata competenta si legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 4814/P/2018 al Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, legalitatea administrarii probelor si efectuarii actelor de catre organele de urmarire penala in cauza privind pe inculpatul MARZA DARIUS-ENEEA si persoana vatamata OLTEAN SEBASTIAN-IOAN si, in consecinta:

Dispune inceperea judecatii fata de inculpatul MARZA DARIUS-ENEEA, sub aspectul infractiunii de vatamare corporala din culpa, prev. de art. 196 alin. 2 rap. la art. 194 alin. 1 lit. e) C.pen.

In baza art. 361 C.proc.pen., stabileste primul termen de judecata la data de 16.02.2021, ora 09:00, sala 165, cu citarea telefonica a inculpatului si persoanei vatamate (personal si prin av. alesi), data la care se va proceda la judecarea cauzei sub rezerva ramanerii definitive a prezentei incheieri.

Cu drept de contestatie, pentru procuror, inculpat si persoana vatamata, in termen de 3 zile de la comunicarea incheierii.”

Amintim că în iunie 2018, un student de la FSEGA a căzut în puțul liftului de la Wonderland, unde avea loc balul de absolvire.

Comments

comentarii

Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision. Roxen spune că această piesă este una extrem de personală, dar se bucură că juriul a ales această piesă, pentru că are energia necesară.... Citește mai mult
Horoscop 5 martie 2021. Află ce zodie poate primi noi oferte de colaborare și cine trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate.... Citește mai mult
Emil Boc este dezamăgit deoarece noul prefect de Cluj face parte din UDMR și nu PNL. Primarul este interesat ca noul prefect să respecte toate simbolurile naționale și spune că nu va accepta nici „cel mai mic derapaj”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns