fbpx

Îi rugăm pe cei de la Pavel, Mărgărit și Asociații să nu ne mai spameze!

Pentru că pe e-mail nu am avut succes cu rugămintea, o facem publică aici că poate așa are efect: Pavel, Mărgărit și Asociații, nu ne mai spamați!

De un an tot primim pe adresa office@clujust.ro comunicate și invitații la conferințe de presă ale societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații din București.

E-mailurile sunt semnate de ”Echipa PR și Marketing a Pavel, Mărgărit și Asociații”. Apreciem că aveți o astfel de echipă, căci multe societăți de avocatură nu au, dar nu așa se face treaba.

Înțelegem nevoia de promovare, dar trebuie să fie de comun acord. Le-am răspuns la câteva dintre aceste e-mailuri, dar fără niciun efect.

Nu ne-ar deranja așa tare, dar unele comunicate au subiecte penibile gen ”Care sunt pașii de urmat în deschiderea procedurii insolvenței” sau ”Cum poți să recuperezi un utilaj de la cineva care refuză să ți le returneze”. Să le scuzați gramatica de la al doilea titlu. Păi frate, scrie în lege care sunt pașii în deschiderea procedurii insolvenței. Cam în toate articolele celor de la Pavel, Mărăgărit ni se spune că trebuie să mergem la avocat. Dăhhh!!! Și mai sunt cele laudative, că sunt printre cei mai buni din România.

Poate că de unele subiecte am fi interesați, dar pentru asta trebuie să existe o comunicare, nu să ne trântiți comunicatele pe e-mail și atât.

Zecile de e-mailuri au avut până la urmă efect: Ați apărut pe CLUJUST. Felicitări!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina