fbpx

EXCLUSIV: Soții Ana și Florin Muntean rup tăcerea! Urmează acțiuni civile și plângeri penale

Soții Ana și Florin Muntean, implicați într-un scandal mediatic de proporții alături de fotbalistul Ciprian Marica, consideră că le-a fost grav încălcată viața privată și se vor adresa justiției, atât în civil, cât și în penal, căci Ana Muntean a primit numeroase amenințări pe rețelele sociale.

Ana si Florin Muntean au ales să-și prezinte prima poziție după scandal pe un site serios, prin intermediul avocatului angajat pentru a le reprezenta drepturile în contextul informațiilor referitoare la viața lor privată și de familie vehiculate pe unele canale de presă în ultimele două zile.

Poziția transmisă de cei doi în exclusivitate prin Clujust.ro:

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui.

Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor.

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.”

Comments

comentarii

O vulpe care a fost rănită în urma unui accident rutier, a fost salvată după mai multe zile de agonie, în comuna Florești.... Citește mai mult
Fotbalistul brazilian Neymar, victima unei entorse în meciul de joi cu Serbia (2-0), este accidentat la ligamentul gleznei drepte şi va lipsi în meciul de luni cu Elveţia de la Cupa Mondială 2022.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!