EXCLUSIV – Culiță Sterp fugea de radar și s-a ascuns în WC după accident

Clujust are toate detaliile despre incidentul în care a fost implicat cântărețul vedetă pe Instagram Culiță Sterp. Acesta gonea prin oraș și a trecut pe roșu pentru că era urmărit de poliție după ce nu a oprit la radar. După accident, s-a ascuns într-un WC public din apropiere, unde a fost găsit de polițiști rutieri, ne-au povestit surse din Poliție.

Bolidul condus de Sterp a fost surprins de radar cu viteză pe Calea Florești, iar Sterp nu a oprit, motiv pentru care polițiștii au anunța prin stație. Așa cum se știe deja, cântărețul a intrat în Piața Avram Iancu pe roșu și a lovit o altă mașină care mergea regulamentar.

După accident, Sterp a tras mașina după Teatrul Național, pe contrasens. A oprit, s-a dat jos și s-a ascuns într-un WC public ecologic de pe șantierul din parcul din spatele teatrului. Polițiștii știau că șoferul este îmbrăcat într-un trening alb-roz, au văzut mașina și au scotocit zona până au dat de el în WC.

Căutarea a durat minute bune, ceea ce l-a ajutat pe Sterp în ce privește alcoolemia. Dacă inițial, în aerul expirat a ieșit o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur, analizele de sânge, făcute după mai bine de o oră de la accident, au relevat 0,71 g/l alcool pur, ceea ce e sub valoarea de 0,8 la care este caz penal.

Șoferul din cealaltă mașină, Dacia Logan, a primit 20 de zile de îngrijiri medicale și nu depune plângere.

Sursele noastre spun că urmează ca polițiștii și procurorul de caz să decidă dacă îl rețin pe Sterp 24 de ore sau îi dau control judiciar.

Comments

comentarii

Emil Boc a vorbit despre pronosticul său pentru Campionatul European de Fotbal. El a precizat că România a renăscut din nou în fotbalul european.... Citește mai mult
O nouă etapă în realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj, prin lansarea licitației pentru construcția propriu-zisă, lucrări evaluate la 2 miliarde de lei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns