fbpx

Este alertă în Spitalul din Huedin după ce un pacient a fost confirmat cu COVID-19

După ce o asistentă din Spitalul Orășenesc Huedin i-a spus de o pacientă infectată lui Raed Arafat în direct la TV, un avocat din Baroul Cluj, care este și fiul primarului din Huedin, a scris pe Facebook că sunt doi pacienți cu COVID-19 ce au fost internați în spitalul din localitate.

Avocatul Dan Moroșan, asistent universitar, a precizat că cei doi pacienți au fost trimiși la Spitalul Huedin de la UPU Cluj-Napoca, fără a se descoperi că sunt infectați.

”La Huedin au apărut două cazuri de COVID-19! Conform celor relatate, este mare agitație, întrucât persoanele ar fi fost internate în spital de câteva zile, perioadă în care ar fi interacționat și cu alte persoane. În mod normal, un pacient infectat cu COVID-19 nu are ce căuta în Spitalul Orășenesc Huedin. Spitalul ar trebui să primească orice altceva în afară de COVID-19, transfer de la Cluj-Napoca.”, a scris Moroșan.

De fapt este vorba de o singură pacientă, de 76 de ani, internată inițial la Terapie Intensivă la Huedin, trimisă apoi la UPU Cluj-Napoca, unde s-a descoperit COVID-19 și internată acum la Spitalul de Boli Infracțioase.

La Spitalul Huedin se așteaptă kit-urile de testare pentru contacți: asistente, medici, alți pacienți.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns