fbpx

Din Ferrari în duba Penitenciarului Gherla

Omul de afaceri Ioan Bene se plimbă acum cu duba Penitenciarului Gherla, supranumită între deținuți ”Din dragoste”, iar acum mai bine de o lună dadea ture într-un superb Ferrari 430. Acesta este efectul ”suspiciunii rezolnabile” a comiterii unei fapte de corupție.

După ce au fost trimiși în judecată, Horea Uioreanu, Ioan Bene și Vasile Pogăcean, au fost transferați din arestul IPJ, unde sunt condiții greu de suporta, în arestul preventiv de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla. Cei trei sunt acum în așa numita perioadă de carantină, de acomodare. Li se fac teste medicale și sunt pregătiți pentru mediul penitenciar. Aceștia nu vor sta alături de condamnații definitiv, ci alături de alți inculpați încă judecați pe rolul instanțelor. Astfel, ori de câte ori au înfățișare la instanțele din Cluj-Napoca, președintele suspendat CJ Cluj Horea Uioreanu și oamenii de afaceri Ioan Bene și Vasile Pogăcean sunt transportați cu duba securizată a Penitenciarului, alături de alți acuzați de diverse fapte, de la cele cu violență la trafic de droguri sau de persoane.

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina