fbpx

Cum ajută tehnologia mobilă și soluțiile software inovative afacerile

EBS organizează o conferință ce va reuni reprezentanți ai mediului de afaceri transilvănean şi va dezvălui modul în care tehnologia mobilă împreună cu soluţiile software inovative facilitează atingerea obiectivelor de business.

EBS, o companie NTT DATA, organizează în data de 20 noiembrie Conferinţa ERP ExcellenceEvenimentul IT, ce va avea loc la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca începând cu orele 10:00, va reuni importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri transilvănean şi va dezvălui modul în care tehnologia mobilă împreună cu soluţiile software inovative, facilitează drumul în atingerea obiectivelor de business.

 In cadrul conferinţei vor fi prezentate:

  • SAP ERP – Excelența operaţională la nivelul organizaţiei
  • SAP Hana – Inovaţia în tehnologie
  • SAP Business Mobility – Simplificarea utilizării şi accesului la informaţiile de business
  • CLARVISION ERP – Excelenţa în managementul producţiei din România
  • Clarvision Coduri de bare – Tehnologia mobilă în urmărirea producţiei
  • Clarvision Business Intelligence – Indicatorii de performanţă ai afacerii, pe smartphone și tablete

ERP Excellence este structurată pe două sesiuni de prezentare ERP şi va include expunerea a trei studii de caz: IAMU S.A., Autonova, Oprea Avicom.

Companie de tradiţie românească, IAMU S.A. Blaj activează în domeniul fabricării şi livrării de produse de mecanică fină din categoria accesoriilor, echipamentelor şi elementelor de completare pentru maşini-unelte şi a componentelor de tehnică liniară.În cadrul conferinţei va fi prezentat studiul de caz al acestei companii, care a reuşit prin implementarea sistemului SAP să îşi simplifice procesele de business şi să îşi crească agilitatea.

Autonova – Satu Mare activează de 60 de ani în domeniul proiectării şi fabricaţiei de echipamente hidraulice de frânare pentru autovehicule şi de piese pentru industria auto.  Cristian Şuteu, Directorul General al companiei Autonova Satu Mare, va prezenta evoluţia implementării soluţiilor ERP şi Mobile Clarvision la Autonova.

Fondatorul mărcii “Puiul de Crăiești”, compania Oprea Avicom este lider pe piaţa cărnii de pui din judeţul Mureş şi un important jucător pe piaţa din centrul Transilvaniei. Tot în cadrul evenimentului va fi prezentat studiul de caz al implementării soluţiilor Clarvision ERP, Business Intelligence şi a aplicaţiilor de gestiune a comenzilor pe tablete in cadrul Avicom.

Cu o experienţă de peste 14 ani în externalizarea de servicii IT, EBS s-a impus pe piaţa locală ca partener de succes în domeniul soluţiilor ERP, fiind totodată SAP Certified Value Added Reseller şi furnizor al propriului produs ERP Clarvision.  EBS este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecome Corporation (NTT), cel mai mare concern de telecomunicaţii din lume.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina