Construction & Infrastructure Summit, eveniment X Party & Networking (XPN) în colaborare cu ARACO

Construction & Infrastructure Summit este un eveniment marca Intelglobalis Consulting prin platforma X Party & Networking (XPN) in co-organizare cu ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii). Ediția din 8 februarie este despre jucatorii din industria construcțiilor, industrii auxiliare institutii de reglementare.  

Veți avea ocazia de a întâlni reprezentanți ai companiilor majore din domeniul construcțiilor si instalatiilor, firmelor de proiectare si arhitectura, dezvoltatorilor imobiliari. De asemenea vom asigura premizele unui networking complex prin prezenta reprezentantilor mediului academic de profil dar si reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor implicate sub diverse forme in activitatea acestor industrii, toate acestea avand loc într-un mediu construit special in vederea asigurarii unei comunicari directe si nemijlocite a factorilor de decizie.

Participanti:

Re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai companiilor majore din domeniul construcțiilor, instalatiilor, proiectantilor si arhitectilor, a dezvoltatorilor imobiliari, mediul academic de profil, reprezentantii asociatilor profesionale si patronale din aceste domenii dar si reprezentanti ai institutiilor implicate sub diverse forme in activitatea acestor industrii, medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.) dar si repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­zentanti ai admin­istratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate.

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea pa­r­tenerilor
Ora 19:00 Sesiunea de Net­­­­­working

Locația: Restaurant Chios

Condiții de participare:
!!! DRESS CODE OBLIGATORIU: Business ( obligatoriu : costum sau sacou, camasa, pantofi eleganti, pantaloni costum ; interzis: tricou, pantaloni sport sau pantofi sport-“adidasi”, pulover).
ATENTIE!!! In cazul nerespectarii codului vestimentar se va restrictiona accesul la eveniment!

Taxa Early-Bird ( pana in 31 decembrie ) – 100 lei
Taxa Standard (  1 ianuarie – 5 feb ) – 150 lei
Taxa Last Minute ( 6 februarie – 7 feb ) – 200 lei
Taxa in ziua evenimentului (8 februarie) – 300 lei

La acest eveniment se returneaza valoarea biletelor doar in cazul in care evenimentul se anuleaza.

Comments

comentarii

În cea de-a doua zi de Electric Castle 2024, domeniul Banffy a vibrat în ritmuri afrobeat cu Rema.... Citește mai mult
Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult

Lasă un răspuns