fbpx

Conferinţa naţională de mediere Transilvania

Ediţia a II-a a evenimentului “Conferinţa Naţională de Mediere Transilvania” va începe vineri, 16 mai, la Grand Hoteh Napoca şi vizează noutăţile în practica medierii.

Colegiul Mediatorilor din Regiunea de Nord-Vest (CMRNV) organizează Conferinta Nationala de Mediere Transilvania în perioada 16-18 mai. Evenimentul începe vineri, la ora 9.30, în Sala Forum a hotelului Grand Hotel Napoca. Tema ediţie a II-a este : “noutăţi in practica medierii.

Taxa de participare la eveniment este de 100 RON pentru participantii care doresc eliberarea unei diplome de participare avand alocate 7 puncte profesionale si 30 RON pentru publicul larg.

Taxa pentru participare la workshop-urile din zilele 17 si 18 mai este de 75 ron, iar in cazul participarii la 2 workshop-uri se plateste 100 ron pe ambele. Pentru fiecare workshop se acorda 3 puncte profesionale.

Taxa de participare la workshop-ul sustinut de expertul în comunicare şi marketing Mircea Mitrutiu este de 200 ron si se acorda 6 puncte profesionale.

Invitatii si persoanele carora li se vor elibera diplome profesionale au prioritate la participarea la workshop-uri in limita locurilor disponible.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina