fbpx
Acasă » ȘTIRI » Coldea Construcții, obligată de Judecătoria Cluj-Napoca să plătească peste 200.000 lei firmei fraților Vișan
Mihai Coldea

Coldea Construcții, obligată de Judecătoria Cluj-Napoca să plătească peste 200.000 lei firmei fraților Vișan

Repro Invest, firma celor doi fii ai actorului Dorel Vișan, a câștigat, pe fond, procesul cu obiectul pretenții împotriva societății de construcții Coldea Construcții, deținută de tânărul Mihai Coldea.

Instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a hotărât recent: ”Admite cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 207.478,72 lei (TVA inclus), reprezentând contravaloare creanţe, pe care pârâta, în calitate de debitor cedat le datorează reclamantei, în calitate de creditor cesionar, la care se adaugă dobânda legală penalizatoare, ce se va calcula de la data scadenţei fiecăreia dintre creanţele care compun debitul principal şi până la data plăţii efective.”

Coldea Construcții, reprezentată de Stegăroiu și Asociații, are de plătit și cheltuieli de judecată piperate. ”Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 15.304 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru şi onorariu avocaţial.”, se arată în sentință.

Aceasta nu este definitivă. ”Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea şi motivele de apel se depun la Judecătoria Cluj-Napoca. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 06.11.2018.”, se mai arată în minuta hotărârii.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns