fbpx
Cherecheș capturat (sursa foto Antena 3 CNN)

Cherecheș a ieșit ”șifonat” după ce s-a opus încătușării de către polițiștii bavarezi

Primarul fugar Cătălin Cherecheș s-a ales cu câteva răni la față după ce s-a opus încătușării în momentul în care a fost prins în Germania.

Sursele judiciare spun că primarul a incercat sa fuga din Germania și că a mers cu o matusa cu masina, cu aproximativ 200 de km/h până au ajuns la o gară, unde au încercat să scape de mașină si eventual să ia un taxi. Moment in care a fost prins de politistii bavarezi.

În momentul capturării, Cătălin Cherecheş a sărit la bătaie la polițiști și s-a opus arestării, astfel că s-a ales cu mai multe zgârieturi pe faţă şi hainele rupte.

Soția lui Cătălin Cherecheș, Tabita Gliga, a fost, astăzi, la Târgu Mureș, la părinții ei, arestați pentru dare de mită si complicitate.

Tabita Gliga a fost singură, cu mașina personală, la sediul poliției din Târgul Mureș, unde se află și centrul de reținere și arest preventiv.

 

Comments

comentarii

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un moment de excepție în domeniul ingineriei structurale, odată cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.... Citește mai mult
Când spui primăvară, e imposibil să nu te gândești la urzici cu usturoi și mămăligă. Încă din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abundă în 17 vitamine și minerale esențiale pentru sănătate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns