fbpx
Emanuel Bodrog (dreapta)

Cererea de revizuire a sentinței din cazul crimei din lift a fost respinsă

Tribunalul Cluj a respins cerere de revizuire a sentinței din 2002 din cazul crimei din lift, formulată de condamnatul Emanuel Bodrog. Autodenunțul făcut cu surle și trâmbițe la începutul anului de pretinsul criminal Adrian Pop nu l-a ajutat pe condamnat, care rămâne închis.

După două amânări, instanța Tribunalului Cluj s-a pronunțat asupra cererii de revizuire formulate de Emanuel Florin Bodrog, condamnat în 2002 la 19 ani de închisoare pentru tâlhărie urmată de moartea victimei. Studenta Andreea Demeter a fost atacată, în 2001, în liftul blocului în care locuia din cartierul Mărăști și lăsată într-o baltă de sânge.

Soluția pe scurt: ”Respins revizuire: În temeiul art. 462 al. 4 Cod procedura penala respinge ca neîntemeiata cererea de revizuire a sentintei penale nr. 594/21.11.2002 a Tribunalului Cluj formulata de revizuentul Bodrog Emanuel Florin. În temeiul art. 275 al. 2 Cod procedura penala obliga condamnatul revizuent sa plateasca în favoarea statului cheltuieli judiciare în suma de 500 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronuntata în sedinta publica din data de 07.12.2015, în lipsa participantilor.”

La începutul acestui an, un alt bărbat, Adrian Pop, s-a prezentat de bunăvoie la Parchet și a declarat că el a comis crima din 2001. Se pare că nu a fost așa de credibil pentru magistrați.

În ce privește condamnatul, vă lăsăm să vă delectați cu declarațiile date de el în fața judecătorului investit cu cerere de revizuire AICI. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns