fbpx

Boc despre Împărtășania cu aceeași linguriță: ”S-au respectat regulile de astăzi, dar nu trebuia să aibă loc”

Primarul Emil Boc a spus că, deși s-au respecat prevederile legale în vigoare azi, Împărtășania cu aceeași linguriță nu trebuia să aibă loc.

Boc a vorbit într-o transmisiune live pe Facebook despre mai multe aspecte legate de situația actuală. Unul din puncte a fost problema Împărtășaniei cu aceeași linguriță din această dimineață de la Catedrala Mitropolitană. ”Acest lucru nu trebuia să aibă loc. S-au respectat prevederile legale de astăzi, căci de mâine sunt interzise slujbele cu public, și cutumele religioase, dar astfel de practici trebuiau descurajate. Păcat că s-au întâmplat în asemenea momente”, a spus primarul.

Acesta a comentat și ieșirea la iarbă verde a clujenilor de sâmbătă: ”NU mi-a plăcut că oamenii au ieși în Făget, Hoia, pe Valea Gârbăului de parcă a fost 1 Mai. Am trimis poliția locală acolo și le-a spus oamenilor să plece, iar aceștia s-au conformat. Astăzi nu au mai fost”

Potrivit primarului, Poliția locală veghează în mijloacele de transport în comun pentru respectarea distanței sociale de 1,5 metri între călători. De asemenea, ca măsuri de protecție sanitară, străzile din oraș sunt spălate și cu dezinfectant.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns