fbpx
Acasă » OPINII-ANALIZĂ » Avocatul Călin Iuga, consilier în Baroul Cluj, îți spune de ce să votezi la alegerile europarlamentare

Avocatul Călin Iuga, consilier în Baroul Cluj, îți spune de ce să votezi la alegerile europarlamentare

Avocatul Călin Iuga, consilier în Baroul Cluj, a precizat câteva argumente pentru care să mergi să votezi la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

”Dreptul de a vota a fost și este un privilegiu pentru orice cetățean și face parte din educația noastră. Chiar dacă democrația nu are un sistem de selecție al valorilor și numai din întâmplare poate da un mare lider, cei care nu își vor exercita dreptul la vot nu vor avea dreptul să îi critice pe cei care vor câștiga alegerile și îi vor guverna.

Alegerile europarlamentare sunt la fel de importante ca și cele interne. Cine va reprezenta cu demnitate cetățenii români în țară îi va reprezenta și în Parlamentul european.

În plus, la acest moment, singura garanție a respectării drepturilor individuale ale cetățenilor români o reprezintă Uniunea Europeană.”, a scris Călin Iuga pe Facebook.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina