fbpx

Un avocat agresat pentru că nu poartă mască cere Baroului Cluj să ia atitudine: ”Ceea ce se întâmplă e o nouă formă de sclavie”

Un avocat, care spune că a fost amendat și agresat pentru că nu poartă mască, a trimis o scrisoare deschisă Baroului Cluj în care cere să se ia poziție față de ”dictatura mascată”.

”Subsemnatul Rusu Adrian-Samuilă vă solicit respectuos să luați poziție publică în concordonanță cu doleanțele oamenilor care-și manifestă dorința de normalitate.

De mai multe luni de zile am promovat această idee și anume că nu suntem preșcolari ci suntem oameni maturi care putem să luăm deciziile cele mai bune pentru noi. Nu trebuie să vină un străin să ne spună cum să ne purtăm,când să ieșim din casă, cu cine să ne vedem șamd.

Bunul-simț a fost depășit de mult cu toate aceste așa-zise măsuri pe care eu nu le recunosc și nu le respect deoarece îndepărtează omul de starea lui naturală. Nu este natural ca un om sănătos să poarte mască, să stea izolat sau să se distanțeze de semenii lui. Despre asta e vorba. S-au luat la grămadă, ca de obicei, toate persoanele pentru că nu-i așa e mai ușor pentru acel străin decât să se ia măsuri țintite și obligatoriu cu titlu de RECOMANDARE, nu obligatorii?

Ceea ce se întâmplă e o nouă formă de sclavie din perspectiva cetățenilor și o dictatură mascată (de fapt majoritatea dictaturilor nu sunt fățișe ci se inoculează ideea că e spre binele oamenilor să fie așa) din perspectiva celor care ar trebui să-i slujească pe cetățeni.

Kanye West pe care mulți îl consideră nebun a spus foarte corect că sclavia a fost o alegere. Este logic deoarece nu dura atât de mult dacă negrii se răzvrăteau.

Am fost ridiculizat când am postat pe grupul de facebook cu multe luni în urmă apelul meu către colegi de a nu mai face parte din această farsă. Mi s-a pus pumnul în gură și la propriu și la figurat. Am fost agresat verbal și chiar fizic de doi oameni care mi-au reproșat că de ce nu port mască. Unul dintre ei mi-a smucit umărul în 13.12.2020 și de atunci încă resimt dureri. Am luat 2 avertismente și o amendă de la organele de forță care culmea ar trebui să apere oamenii împotriva abuzurilor.

Chiar nu e destul? Chiar nu credeți că e cazul să luați atitudine?

Suntem o profesie LIBERĂ sau suntem și noi niște roboței înseriați care respectă cu sfințenie orice norme ale unui străin oricât de absurde și nocive ar fi?”, se arată în scrisoarea avocatului. 

Acesta este reclamantul dintr-un dosar în care judecătorul a scris în motivare că trebuia amendat în loc de avertisment și mai are pe rol o plângere contravențională.

Comments

comentarii

Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă după amiază, la stingerea unui incendiu ce a cuprins podul unei case din comuna Căianu. Din fericire, nu au existat victime.... Citește mai mult
Ultima modernizare a Pieței Mărăști datează de pe vremea lui Ceaușescu, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Zona, rămasă „în secolul trecut” din punct de vedere a amenajărilor urbane, va fi modernizată și revitalizată.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!