fbpx

Cinci noi notari definitivi în Cluj. Unul dintre ei este un cunoscut ziarist

Clujul are cinci noi notari definitivi, care au trecut cu bine de examenul dificil din perioada 16-18 februarie. Între cei cinci este și cunoscutul ziarist sportiv Alin Fornade.

Patricia Gilda Dorca, Raluca-Andronica Jugan, David-Domițian Bolduț, Alin-Corneliu Fornade și Mihai Ovidiu Buran sunt numele celor cinci care au reușit la examenul de definitivat în notariat, în ordonea mediilor obținute.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
fornade carte
(foto ziuadecj.ro)

”Un drum inceput in 2013 s-a incheiat astazi: sunt notar public! Din respect pentru colegii care au căzut la Definitivat, nu sunt euforic. Ma bucur ca am scapat cu bine”, a scris Alin Fornade pe Facebook.

L-am întrebat cât de dificil a fost examenul. ”A fost foarte greu, in primul rand fiindcă e redactional, nu grila, si sunt mii de pagini de tocit. Apoi a fost si un examen practic. Trebuia sa ai minim 7 la fiecare proba, iar media generala sa fie 8 Si in vacanta de vara am fost cu cărți după mine”, ne-a răspuns jurnalistul devenit notar.

Acesta ne-a mărturisit că principala motivație pentru schimbarea în carieră a fost criza din presă. Dar mai multe despre trecerea de la jurnalism la notariat, veți citi într-un viitor interviu pe care ni l-a promis noul notar.

Alin Fornade a scris texte memorabile în paginile Gazetei Sporturilor și ale Ziua de Cluj. In octombrie 2014, a lansat volumul “U Cluj, aşa cum o ştiu eu”, în cadrul Festivalului de Carte Transilvania.

In ultima vreme, jurnalistul s-a concentrat pe învățat pentru examenul de definitivat. Citiți mai jos ultimul editorial scris de Alin Fornade pe programul finalei de cupă Steaua – ”U” Cluj din 31 mai 2015.. Un text emoționant, ca multe ale jurnalistului sportiv.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat demararea unei noi licitaţii pentru încă 20 trenuri electrice de lung parcurs. Mai multe dintre ele vor ajunge la Cluj.... Citește mai mult
FC Universitatea Cluj și-a asigurat serviciile mijlocașului defensiv Gabriel Simion. În vârstă de 24 de ani, jucătorul a strâns peste 100 de meciuri în Liga 1.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!