fbpx
Avocat Bianca Perța

EXCLUSIV: Avocata hulită pentru parcare conducea mașina tatălui ei cu handicap DOCUMENT

Avocata Bianca Perța, care de câteva zile trăiește un coșmar, arată prin intermediul Clujust.ro că este supusă unor amenințări și injurii în mod gratuit, fără a se cunoaște situația reală. Aceasta a parcat pe loc rezervat persoanelor cu handicap mașina ce aparține tatălui ei, care are certificat de handicap și la care se grăbea să-i dea insulina. Acesta era la biserica de vizavi de parcare și urma să plece cu fiica și nepoata lui. Nu a plecat imediat pentru că se simțea rău.

Mașina nu are însemn de handicap pentru că tatăl ei nu a vrut să fie discriminat și arătat cu degetul. În urma clipului video realizat de comediantul Mircea Bravo, i-am cerut o poziție avocatei Bianca Perța (fostă Almășan) o poziție cu privire la incident. Aceasta ne-a răspuns și ne-a pus la dispoziție documente doveditoare celor spuse. Redăm mai jos poziția integrală a avocatei:

Cu privire la situatiile aparute in presa in ultima perioada, la adresa mea, consider ca o obligatie legala si morala acest drept la replica, avand in vedere modalitatea injusta si dezechilibrata prin care s-a  inteles a se prezenta situatia in presa si online, mai exact s-a trecut dincolo de persoana mea, denigrandu-mi-se familia (copilul minor, sotul, parintii). De aceea consider ca ar fi necesare urmatoarele clarificari:

  • Referitor la discutia cu dl. Mircea Bravo intr-adevar modul in care m-am exprimat la acel moment nu a fost cel mai fericit, de aceea imi cer scuze de la comunitatea persoanelor cu dizabilitati, impresia data de film si postari fiind ca nu-mi pasa de ele. Sub nici o forma nu poate fi vorba de asa ceva, tinand cont ca stiu (din experienta proprie) care sunt greutatile pe care astfel de persoane trebuie sa le infrunte zi de zi.
  • A fost alegerea mea sa nu intru in detalii confidentiale referitoare la sanatatea unei persoane in discutia cu un necunoscut pe strada (necunoscut care nu era insarcinat sau abilitat cu astfel de verificari). Astfel de detalii nu sunt lucruri publice (si nici nu ar trebui sa fie).
  • Autoturismul CJ-01-TOY , pe care l-am parcat pe locul rezervat persoanelor cu dizabilitati, apartine tatalui meu, care detine certificat de handicap permanent, grad accentuat din anul 2008, toate actele/dovezile in acest sens putand fi puse la dispozitia organelor abilitate.
  • Am parcat pe locul rezervat persoanelor cu dizabilitati (singurul liber in acel moment pe toata strada Eroilor), aflandu-ma intr-o situatie medicala urgenta, respectiv duceam doza de insulina necesara unui bolnav de diabet insulino-dependent (anume tatalui meu), dupa care am si mers in acea zona spre a-l conduce ulterior acasa.
  • In urma redactarii diverselor articole defaimatoare si a postarilor online, la adresa subsemnatei si a membrilor familiei mele, fara insa a fi verificate toate informatiile, am fost supusa hartuirii si amenitarilor prin intermediul apelurilor telefonice si a mesajelor scrise. In plus fata copilului meu, a aparut fara a fi blurata in videoclip in ciuda prevederilor legale exprese in acest sens. Astfel, vizavi de aceste situatii voi urma calea legala.
  • Nu doresc sa fac si nici nu voi face alte comentarii referitoare la cele mai sus invederate.

 

Talonul mașinii
Talonul mașinii
Certificatul de încadrare în grad de handicap
Certificatul de încadrare în grad de handicap

 

Comments

comentarii

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat demararea unei noi licitaţii pentru încă 20 trenuri electrice de lung parcurs. Mai multe dintre ele vor ajunge la Cluj.... Citește mai mult
FC Universitatea Cluj și-a asigurat serviciile mijlocașului defensiv Gabriel Simion. În vârstă de 24 de ani, jucătorul a strâns peste 100 de meciuri în Liga 1.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!